Schijndel Vol Verhalen in het teken van Vrijheid

maandag 07 oktober 2019 14:50
SCHIJNDEL – Donker als de nacht, geluiden die we niet thuis konden brengen....wat gebeurde daar? Boven ons kraakte de vloer. Er werd aan het luik gemorreld! Dit zou zomaar een stukje uit jouw verhaal kunnen zijn voor het project Schijndel Vol Verhalen van Bibliotheek Schijndel.
Schijndel Vol Verhalen staat dit jaar in het teken van Vrijheid. En zoals de titel al zegt: de verhalen hebben een connectie met Schijndel. In 2019 staat Brabant in het teken van 75 jaar bevrijding. Tot eind december 2019 kan iedereen een verhaal schrijven over VRIJHEID. Vrijheid in al zijn facetten: verhalen uit het verleden over WO-II, verhalen over NU of over persoonlijke vrijheid. Maar het kan evenzeer een verhaal zijn over het verlangen naar vrijheid.

Spelregels
De verhalen mogen maximaal 1500 woorden tellen, kunnen digitaal ingeleverd worden via verhalenschijndel@nobb.nl

Schrijven of filmen
Deelnemers kunnen ook een korte film maken over wat vrijheid voor hen betekent. Ze kunnen hun film inleveren bij Filmclub Schijndel. De film mag maximaal 3 minuten duren. Meer informatie kun je vinden op de website van de bibliotheek: www.bibliotheekmeierijstad.nl

Wil je meedoen of heb je nog vragen? Houd dan de facebookpagina van de bibliotheek in de gaten. Luister en kijk ook naar Omroep Meierij.