Scapino Ballet met Pas de Deux in De Blauwe Kei

donderdag 14 maart 2019 17:08
VEGHEL - De wereld van Michiel Borstlap, een van de belangrijkste Nederlandse pianisten en die van Ed Wubbe, een van de meest veelzijdige Nederlandse choreografen komen samen in de voorstelling Pas de Deux. Het samenspel en de confrontatie tussen dans en muziek leveren een fascinerende voorstelling op. Het ene moment lichtvoetig en sereen, het andere moment gepassioneerd en opwindend. Op donderdag 21 maart staat Scapino Ballet met deze dansvoorstelling vanaf 20.15 uur in de grote zaal van Theater De Blauwe Kei in Veghel.
Pas de Deux kreeg lovende recensies en een nominatie voor de Zwaan, de Nederlandse dans Oscar.
VEGHEL - De wereld van Michiel Borstlap, een van de belangrijkste Nederlandse pianisten en die van Ed Wubbe, een van de meest veelzijdige Nederlandse choreografen komen samen in de voorstelling Pas de Deux. Het samenspel en de confrontatie tussen dans en muziek leveren een fascinerende voorstelling op. Het ene moment lichtvoetig en sereen, het andere moment gepassioneerd en opwindend. Op donderdag 21 maart staat Scapino Ballet met deze dansvoorstelling vanaf 20.15 uur in de grote zaal van Theater De Blauwe Kei in Veghel.Pas de Deux kreeg lovende recensies en een nominatie voor de Zwaan, de Nederlandse dans Oscar.

Bij deze voorstelling wordt een inleiding georganiseerd. De inleiding begint om 19.15 uur, duurt ongeveer een half uur en is gratis toegankelijk op vertoon van uw theaterkaartje. Kaarten voor Pas De Deux van Scapino Ballet kosten ? 24,25 (inclusief een drankje) en zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, telefonisch via 0413-342555 of aan de theaterkassa op werkdagen tussen 13.00 en 17.00 uur.