Robotfeest 'Ik en mijn Robot' in het SKOSO Ontdeklab

woensdag 27 maart 2019 18:38
SINT-OEDENRODE - In het SKOSO Ontdeklab bij Neovito is op woensdag 3 april tussen 15.00 en 17.00 uur het robotfeest “Ik en mijn Robot”. Op deze middag krijgt iedereen de kans kennis te maken én te spelen met veel verschillende soorten robots. Ook mag je je eigen robot meenemen en vertellen wat hij allemaal kan.
Kinderen kunnen zomaar binnenlopen op dit robotfeest en ze kunnen hun broer, zus, moeder, vader, opa, oma, tante, oom, buurman of buurvrouw meebrengen.

Bezoekers kunnen kijken, ervaren, maken, bewonderen en spelen met onder meer mBot, Dash&Dot, Ollie, BeeBot en Fable. Of knuffelen met de knuffelrobot Pleo en programmeren met Lego Mindstorms. Er zijn ook demonstraties van onder meer Lego Mindstorms, Lego Boost en Lego WeDo.

Een aantal leden van de teams van Neobots is ook aanwezig op hun werkplaats bij Neovito. Bezoekers kunnen kennismaken met het First Lego League-Team (FLL) met hun Lego Robot en het First Tech Challenge-Team (FTC) met hun zelfgebouwde en -geprogrammeerde wedstrijdrobot.

Het robotfeest is voor iedereen uit Meierijstad en omgeving. Het is bij Neovito, Eversestraat 11 in Sint-Oedenrode.