Recordaantal bezoekers op zonovergoten Paaspop

maandag 22 april 2019 10:09
SCHIJNDEL - Er lopen nog net geen kippen rond, maar verder is bijna niets te gek. Paaspop staat wijd en zijd bekend als een enorm creatief en muzikaal festijn voor jong en oud. Dit jaar stopte de teller pas, mede door het geweldig zomerse weer, op het ongeëvenaarde aantal van 90.000 bezoekers.
De cijfers op een rijtje: 236 acts, 17 podia & area’s, een gemiddelde temperatuur van 23 graden en 11.000 kampeerders. Het festival sloot zondagavond af met o.a. Rowwen Hèze, de Heideroosjes, Clean Bandit, Steel Panther, Passenger, 25 Years Charly Lownoise &, Mental Theo en Ronnie Flex &.

Opnieuw heeft Paaspop op alle fronten een groei doorgemaakt. Veel bewondering ging uit naar de mooie aankleding van het terrein. Dit toverde een glimlach op het gelaat van de bezoekers. Een imposante Brooklyn Bridge verbond de camping met het festivalterrein en het campingdorp Paradise City. Hier kon men een heus subtropisch zwembad bezoeken, een disco, bioscoop, Arcadehal en beautysalon.

De organisatie kan tevreden nagenieten van de geweldig verlopen editie van 2019 en heeft de eieren al gelegd voor Paaspop 2020. Wordt vervolgd!