Prema Kersten wordt brug tussen Omroep Meierij en ondernemers

maandag 11 maart 2019 16:58
MEIERIJSTAD – Omroep Meierij heeft met ingang van maandag een nieuwe medewerkster die de verbinding maakt tussen onze lokale omroep en de bedrijven in Meierijstad. Prema Kersten is naast hoofdredacteur Jan de Vries de tweede professionele kracht die als taak heeft de omroep voor Meierijstad een gezicht in de lokale gemeenschap te geven.
Kersten gaat bedrijven adviseren over de manier waarop zij gebruik kunnen maken van onze platforms: TV, radio en online. Prema Kersten: “Bij verschillende andere omroepen heb ik geleerd dat ondernemers graag willen dat iemand meedenkt over de manier waarop zij hun bedrijf of organisatie via lokale mediakanalen het beste kunnen profileren. Daarmee vergroten zij hun zichtbaarheid en hun naamsbekendheid. Als lokale omroep bieden wij hulp bij het maken van een TV-commercial, een radiospot of een advertentie op Tekst-TV of onze website”, aldus Kersten.

Prema Kersten werkte voor onder meer de lokale zender SIRIS in Someren en Asten en ze werkt voor de lokale Omroep Helmond. Kersten: “In de gesprekken die ik met bedrijven in Meierijstad gaan voeren wil ik ondernemers niet alleen vertellen hoe ze het beste kunnen adverteren maar ook wil ik als sparingspartner met ondernemers meedenken over wat nieuws is waarmee zij naar buiten kunnen treden. Veel ondernemers hebben nieuws”.

Prema zal de komende tijd actief de markt op gaan, maar ondernemers die zelf contact met haar willen kunnen haar bereiken op 06-30064281. Mailen kan ook: reclame@omroepmeierij.nl.