Omroep Meierij maakt het de kijkers makkelijker

donderdag 25 april 2019 13:28
MEIERIJSTAD – Omroep Meierij gaat het de kijkers vanaf 1 mei makkelijker maken hun favoriete programma te vinden. Alle programma’s, zoals bijvoorbeeld Belicht, Alle 13 één en RondOMSport worden vanaf die dag altijd direct na ons nieuwsprogramma RondOM uitgezonden.

Om te weten welk programma in welke week wordt uitgezonden moet u de website in de gaten gehouden. Programma’s worden daar ruim op tijd aangekondigd. U kunt ook naar onze TV-gids op deze website. Dan heeft u een actueel overzicht van onze programma;s.

Tot nu toe zonden wij elk uur ons nieuwsprogramma RondOM uit. De extra programma’s dwarrelden daar in een cyclus van drie uur omheen. Veel kijkers ervoeren dat als een loterij. Dat kan nooit de bedoeling zijn van een TV-zender.

Sinds Omroep Meierij gebruik maakt van een nieuw uitzendsysteem zijn de mogelijkheden vergroot. Aanvullende programma’s wordt nu altijd na RondOM uitgezonden. Dat betekent dat het niet langer om de drie uur, maar elk uur is te zien zodat de kijker weet waar hij aan toe is.