Kunst- en Cultuurprijs Meierijstad: zowel voor professional als amateur

woensdag 27 maart 2019 12:58

MEIERIJSTAD - SCHIJNDEL - Gemeente Meierijstad heeft besloten een kunst- en cultuurprijs voor Meierijstad in het leven te roepen. Er is een prijs voor een professional in de kunst en cultuur én een prijs voor een amateur/vrijwilliger. De prijs wordt beschikbaar gesteld aan personen of organisaties, wonend of gevestigd in Meierijstad, waarvan duidelijk is dat deze zich op zijn of haar manier enorm inzetten of hebben ingezet voor de kunst en/of cultuur in Meierijstad. Een persoon of organisatie waarvan iedereen wel weet dat deze hier recht op heeft.

De prijs wordt ieder jaar uitgereikt tijdens een bestaand evenement op het gebied van kunst en cultuur. Dit jaar vindt de prijsuitreiking plaats tijdens het Kunst- en Cultuurweekend Schijndel wat plaatsvindt op 5 en 6 april.

Kunst en cultuurweekend Schijndel
Het kunst- en cultuurweekend start op vrijdagavond 5 april met de officiële opening van het nieuwe podium in Cultureel Centrum ’t Spectrum. Voor deze opening is een gevarieerd programma samengesteld. Na het officiële gedeelte is er volop gelegenheid kennis te maken met mede kunst- en cultuurliefhebbers. De opening is alleen voor genodigden.

Zaterdag 6 april wordt een dag vol verrassingen voor jong en oud. Tussen 11:00 uur en 16:00 uur vinden er in het centrum van Schijndel en in ’t Spectrum verschillende optredens en activiteiten plaats. Dit varieert van een optreden van een muzikaal koor tot een workshop schilderen. Iedereen kan deze optredens gratis bezoeken of spontaan tegenkomen.

Meer informatie over vind je op de website van de gemeente
Kijk voor meer informatie op www.schijndelcultuur.nl