Koor A-meezing zoekt sopranen en mannen

zaterdag 10 augustus 2019 18:48
SCHIJNDEL - Vanaf dinsdag 20 augustus repeteren 27 enthousiaste koorzangers in De Vink in Schijndel in het koor A-meezing. Van 20.00 tot 21.45 uur wordt er om de veertien dagen gezongen. Het koor slaat nieuwe wegen in zo laten zij in een persbericht weten. Het bestuur en de dirigente Margré van Gestel willen namelijk aan het werk met nieuw repertoire. Het nieuwe repertoire bestaat uit nummers zoals: Stil in mij (Dik Hout), Bij haar zijn (Acda en de Munnink), Those were the days (Mary Hopkins) en California dreaming (Momma’s en the poppa’s), Les Champs Elysee (Joe Dassin), alles driestemmig. 

Koor A-meezing zoekt nog uitbreiding. Met namen sopranen en mannen zijn welkom. De leeftijd maakt niet uit, ervaring ook niet. Wel belangrijk is dat je melodietjes kunt onthouden, houdt van gezelligheid, van samen aan het werk zijn en bereid bent om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

A-meezing houdt open repetities op dinsdag 10 en 24 september en is ook op zoek naar uitbreiding van het combo met o.a. wat accordeonisten. Het combo repeteert twee x per maand mee en vanaf 2020 is er een de derde repetitie per maand voor de super enthousiaste en leergierige zangers.

Meer info is te vinden op www.ameezing.nl en bij de secretaris Gerry Kemps tel. 06-13960193