KBO Sint-Oedenrode Centrum begroet 1500e lid

zaterdag 12 januari 2019 12:55

SINT-OEDENRODE – De KBO-afdeling Sint-Oedenrode Centrum bestaat dit jaar 60 jaar. Met 1500 leden is het een van de grootste verenigingen van Sint-Oedenrode. Daarnaast hebben Nijnsel, Boskant en Olland eigen KBO-afdelingen met elkaar zo’n 400 leden. Meer dan 10% van de totale bevolking van de voormalige gemeente Sint-Oedenrode is dus KBO-lid.De vereniging wil meegaan met de huidige tijd en breed openstaan voor inwoners met en zonder enige religie. Voorzitter Theo Schevers roept mensen op ideeën in te dienen voor een nieuwe naam die meer bij deze tijd past.

SINT-OEDENRODE - De KBO-afdeling Sint-Oedenrode Centrum bestaat dit jaar 60 jaar. Met 1500 leden is het een van de grootste verenigingen van Sint-Oedenrode. Daarnaast hebben Nijnsel, Boskant en Olland eigen KBO-afdelingen met elkaar zo'n 400 leden. Meer dan 10% van de totale bevolking van de voormalige gemeente Sint-Oedenrode is dus KBO-lid.

De vereniging wil meegaan met de huidige tijd en breed openstaan voor inwoners met en zonder enige religie. Voorzitter Theo Schevers roept mensen op ideeën in te dienen voor een nieuwe naam die meer bij deze tijd past.