Je eigen outfit ontwerpen en showen tijdens tweedaagse fashionworkshop

vrijdag 05 april 2019 16:16
VEGHEL – De Fashionfabriek van Phoenix Cultuur grijpt de meivakantie aan voor het organiseren van haar jaarlijkse tweedaagse fashionworkshop. Jongens en meiden van 8 tot en met 18 jaar die van mode houden, ontwerpen en maken op donderdag 2 en vrijdag 3 mei hun eigen outfit en showen deze voor publiek op de catwalk. Aanmelden kan nog tot en met 19 april. De kosten voor de tweedaagse workshop zijn €75,- p.p. inclusief stof en materialen, lunch is niet inbegrepen. Kijk voor meer info en aanmelden op www.phoenixcultuur.nl of bel 0413-782010.
Catwalk
Dit jaar is het thema ‘Colourful you!’ met een knipoog naar de Nederlandse roots. Samen met het professionele fashionteam onder leiding van Lonneke de Wit, dompelen de jonge ‘fashionlovers’ zich onder in de wereld van de Nederlandse modeontwerpers. Ze doen inspiratie op, maken kennis met stoffen en materialen én leren allerlei vaardigheden die nodig zijn om hun outfit te kunnen maken met behulp van de naaimachine. Na twee dagen ontwerpen en maken, showen alle modeontwerpers in spé hun eigen creatie voor publiek op de catwalk. Hierbij zijn ouders, ooms en tantes, opa’s en oma’s, vrienden en vriendinnen natuurlijk van harte welkom.

Fashionteam
De Fashion Tweedaagse is een leerzame, maar bovenal plezierige en gezellige workshop voor jongens en meiden. De workshop wordt in twee leeftijdscategorieën verdeeld: van 8 tot 12 jaar en van 13 tot 18 jaar. Kinderen en jongeren werken aan hun eigen outfit en worden hierbij goed begeleid door het fashionteam. De vaardigheden die ze leren, kunnen ze na de workshop ook gebruiken om thuis en op school mee aan de slag te gaan.