Gemeente Meierijstad helpt met "Geldplan" inwoners die geld te kort komen

donderdag 07 februari 2019 19:16

MEIERIJSTAD - Gemeente Meierijstad gaat inwoners helpen die maandelijks geld tekort komen, schulden hebben of grote kans hebben om deze te krijgen. De gemeente heeft zich aangesloten bij het Startpunt Geldzaken. Via de website van Geldplan Meierijstad www.startpuntgeldzaken.nl/meierijstad kunnen inwoners stap voor stap hun eigen financiën op een rij zetten en op orde krijgen.

 

Geldplannen
Voor elke situatie is er een geldplan. In deze geldplannen staan passende adviezen, tips en belangrijke actiepunten. Ook wordt een voorbeeldplan gegeven van mensen in vergelijkbare situaties. Met deze geldplannen wordt u stap voor stap geholpen uw geldzaken in balans te brengen en te houden. De geldplannen kunnen zelf ingevuld worden of samen met een familielid of hulpverlener. Het invullen van de geldplannen is anoniem en gratis.

Het Startpunt Geldzaken is een samenwerking van Nibud, Vereniging Eigen Huis, Vereniging van Effectenbezitters en de Financial Planning Standard Board Nederland. Gemeente Meierijstad is partner. Voor vragen kunnen inwoners van Meierijstad terecht bij de gemeente via telefoonnummer 14 0413.