Full Moon Party 0.0 met StukTV en DJ Bootygo

dinsdag 19 februari 2019 11:16
VEGHEL - De 6e editie van Full Moon Party 0.0 in Keizersdrôme op vrijdag 1 maart kent twee topartiesten: StukTV en DJ Bootygo. Voor dit alcoholvrije megafeest voor de jeugd van 13 tot en met 17 jaar zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar. Kaarten kosten 10 euro per avond (incl. garderobe & consumptie) en zijn te koop bij UITpunt, Outfit en Boekhandel Schellen.
StukTV & DJ Bootygo
Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens zijn de 3 mannen van StukTV: het mega-succesvolle YouTube-kanaal met meer dan 2 miljoen abonnees. Maar StukTV is méér dan alleen afleveringen op YouTube. Ze hebben hun eigen platenlabel en als DJ breken ze alle clubs, kroegen, zalen en evenementen met hun eigen muziek tot de grond toe af. DJ Bootygo draait heerlijke ‘guilty pleasures’ in een moombahton-jasje. Hij is op veel feesten en festivals - wat dacht je van Festyland - een graag geziene DJ, met veel energie die hij graag met de bezoekers deelt.

Kaartverkoop
Kaarten die in de voorverkoop niet zijn verkocht zijn op 1 maart voor 12,50 euro te koop aan de deur.
Jeugdleden van de Kuussegatters hebben voordeel van hun lidmaatschap. Als jeugdlid krijg je bij Outfit 2,50 euro korting op je kaart en betaal je dus 7,50 in plaats van 10 euro. Als je nu lid wordt, profiteer je meteen van de voordelen. Op www.kuussegatters.nl vind je onder ‘Lid worden’ alle info over het jeugdlidmaatschap.