Elde college organiseert thema-avond Pubers en Poen

dinsdag 14 mei 2019 18:08

SCHIJNDEL- Het Elde college organiseert op dinsdag 21 mei een thema-avond die in het tekenstaat van Pubers en Poen, oftewel het goedmaken van foute keuzes. De opening wordt om 19:30 uur gedaan door Wethouder Menno Roozendaal.

De avond wordt georganiseerd door de ouderraad van het Elde college in samenwerking met de Rabobank. Deze is bedoeld voor ouders en verzorgers van leerlingen van de school.

Bobbi B.

Op de thema-avond speelt fictief personage Bobbi B. een belangrijker rol. Dit karakter is ontstaan uit een samenwerking met Novadic Kentron en Jongerenwerk Meierijstad, en zal zich die avond aan de ouders voorstellen. Bobbi B. zal als personage een rol spelen bij het onderwerp van de avond: Hoe om te gaan met geld en over een gezonde financiële opvoeding. 

Uitstel van Executie

Naast Bobbie B. gaat Eef van Opdorp, bekend van het tv-programma ‘Uitstel van executie’, de avond verder verzorgen. Z egeeft de ouders tips en tricks over het om gaan met geld en over een gezonde financiële opvoeding. 

Opdorp gebruikt hiervoor voorbeelden uit de praktijk, wat gepaard gaat met de nodige humor. Verder geeft ze advies over waar ouders terecht kunnen bij geldzorgen voor hulp en advies.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar ouderraaad@eldecollege.nl