Dinsdag 9 april start inschrijving Schijndelse Avondvierdaagse

zondag 07 april 2019 23:31
SCHIJNDEL - Voor de 9e keer organiseert W.S.V. ALICO een Avondvierdaagse in Schijndel. Dinsdag 21 mei is de start en vrijdag 24 mei is de laatste dag dat wordt gewandeld. Vorig jaar liepen er elke dag ca. 1400 mensen mee. Veel kinderen, maar ook ouders, opa’s en oma’s, mensen die trainden voor de Nijmeegse Vierdaagse, buurtverenigingen etc. De organisatie is al weer enkele maanden bezig om mooie routes te maken in en rondom Schijndel. (Foto: Henk van Abeelen)
Afstanden
Er worden afstanden gelopen van 5, 10 of 15 kilometer. Net als voorgaande jaren is er ook een speciale rolstoelroute van 5 km. De 5 en 10 kilometer starten van 17.30 tot 19.00 uur en de 15 kilometer van 17.30 tot 18.30 uur. De startplaats en finish is ook nu weer bij ’t Spectrum. De laatste dag wordt afgesloten met een intocht. Vanaf 20.15 uur vertrekken de wandelaars vanaf het Jansenpark om vanaf daar hun laatste kilometer af te leggen
naar ’t Spectrum.

Voorinschrijving
Dinsdag 9 april start de voorinschrijving voor deze wandeltocht. Tijdens winkelopeningstijden kan er tot en met zaterdag 18 mei ingeschreven worden bij TabAktief Jan van Roessel, Hoofdstraat 95, Schijndel. Inschrijfgeld voor vier dagen is bij voorinschrijving € 4,-. Ook begeleiders (bijvoorbeeld ouders van kinderen) dienen zich in te schrijven.
Meer informatie over de Avondvierdaagse is te vinden op: www.avondvierdaagse-schijndel.nl