Deel je vakantieplannen met Tom en Stef

donderdag 09 mei 2019 18:34
MEIERIJSTAD – De drie radiopresentatoren van ons vrijdagse programma SAT, Stef, Adi en Tom hebben de zomer in hun bol gekregen. Adi Hasanovic vertrok voor een half jaar naar Japan om daar te studeren. Tom Berkers en Stef van Duijnhoven besloten dat zij dan ook iets avontuurlijks wilden doen.

Het meest bijzondere wat ze konden bedenken was . . . . zes weken vakantie in hun eigen Meierijstad. Vanaf half juli tot eind augustus gaan Tom en Stef van B&B naar hotel naar camping in onze eigen mooie gemeente. Dat is veilig, want als ze heimwee krijgen dan kunnen ze ’s avonds gewoon thuis slapen.

Tom en Stef gaan niet alleen voor hun eigen plezier maar ook voor het plezier van al onze kijkers. Ze gaan namelijk op TV verslag doen van hun zesweekse reis door Meierijstad. Alles – nou ja . . . alles – wordt met de camera vastgelegd. De centrale vraag van hun zoektocht is: waarom brengt een mens z’n vakantie door in Meierijstad? Waar vind je een fijn bed, waar kun je goed eten en waar is het vertier.

Er zijn natuurlijk ook mensen die in Meierijstad wonen, maar die menen dat het gras bij de buren groener is. Stef en Tom willen heel graag met die mensen in contact komen want zij willen onderweg spreken met inwoners van Meierijstad die iets bijzonders gaan doen in de vakantie.

Wat is er bijzonder: bijvoorbeeld kamperen in de woestijn, een ijsberg beklimmen of kanoën op de Nijl. Maar ook iemand die na 25 jaar eindelijk zijn broer of zus in Australië wil gaan opzoeken. Of iemand die enthousiast kan vertellen waarom hij of zij al 30 jaar naar dat ene pensionnetje in Oostenrijk gaat.

Alle goeie verhalen zijn welkom. Wil je Tom en Stef graag over je vakantie vertellen mail dan naar redactie@omroepmeierij.nl en zet in het onderwerp vakantieverhalen. Doe het snel, want ze moeten plannen en alle koffers nog inpakken . . .