Concert door leerlingen en docenten Fioretti College en Zwijsen College

woensdag 03 april 2019 16:00
VEGHEL – ‘Come Together’, zo luidt de titel van het concert dat leerlingen en docenten van het Fioretti College en het Zwijsen College uit Veghel gezamenlijk verzorgen. Op dinsdag 16 april staan vanaf 19.30 uur van elke school 8 bands/acts op het toneel in de grote zaal van Theater De Blauwe Kei. Naast alle studievakken staat ook muziekonderwijs op beide scholen voor voortgezet onderwijs hoog genoteerd. Zo hebben veel leerlingen dit jaar zang- en podiumpresentatielessen gehad van docenten van Phoenix Cultuur. Het Fioretti College laat de mooiste nummers zelfs tegen het einde van het schooljaar op cd opnemen. CD’s die gretig aftrek vinden tijdens de jaarlijkse diploma-uitreiking op deze school.
Dat er veel muzikaal talent op beide scholen rondloopt, heeft een uitverkochte zaal vorig jaar tijdens Come Together 1.0 mogen ervaren. Van brugklassers tot eindexamenleerlingen met het vak muziek in hun pakket, allemaal zijn ze razend enthousiast om hun passie voor muziek aan een breed publiek te presenteren tijdens Come Together 2.0. Ook dit jaar was het aanbod van leerlingen groter dan in het programma paste, zodat er een voorselectie heeft plaatsgevonden. Daarbij is vooral ook gekeken naar diversiteit in muzikale genres, van pop en jazz tot klassiek. Dit alles heeft geleid tot een gevarieerd programma!

Toegangskaartjes
Iedereen uit Veghel en omgeving kan de show bezoeken. Kaartjes kosten € 5,- per stuk (inclusief pauzedrankje) en zijn vanaf 4 april verkrijgbaar bij de receptie van de scholen, aan de kassa van Theater De Blauwe Kei en online. Het spektakel begint om 19.30 uur en de zaal gaat open om 19.00 uur.