Christel de Laat trapt Schijndels theaterseizoen af

woensdag 24 april 2019 19:26
SCHIJNDEL - De aftrap van het theaterseizoen in Schijndel is van start gegaan, niemand minder dan Christel de Laat mocht het spits afbijten in haar eigen Schijndel. Voor Christel was het een voorrecht om dit te mogen doen om na 25 jaar eindelijk een Schijndels theater te hebben en daar dan als eerste te mogen staan. De show “Zijn daar nog vragen over?” gaat over herkenbare dingen, dingen die iedereen meemaakt en zal herkennen.


“Het is natuurlijk fantastisch om te zien hoe theater hier leeft en gaat leven” sprak Harry Vermeulen directeur van theater de Blauwe Kei. Deze eerste avond stond vooral in het teken van kennismaken, voor het publiek met de theaterprogrammering, voor de spelers met Schijndel en voor het team van de Blauwe Kei met het Spectrum.

De reacties van het publiek waren ook veelbelovend, “de voorstelling van Christel was top, de uitstraling van dit theater is goed en minstens zo belangrijk is dat het geluid ook goed is”.

Er staan een aantal mooie cabaret, muziek en jeugdvoorstellingen op het programma voor een betaalbare prijs. Op dinsdag 7 mei worden de eerste exemplaren van de brochure uitgereikt aan de Vrienden van De Blauwe Kei en vanaf 23.00 uur wordt het volledige programma bekend gemaakt op www.blauwekei.nl.