Brent Blummel in eerste aflevering RondOMSport: "Ik vond het geen rode kaart"

maandag 15 april 2019 22:21

MEIERIJSTAD - Schijndel-voetballer Brent Blummel vond de rode kaart die hij zondag kreeg in de wedstrijd tegen aartsrivaal niet terecht. Dat zegt hij in de allereerste aflevering van RondOMSport, het gloednieuwe sportprogramma van Omroep Meierij Televisie. Het programma is vandaag te zien op onze TV-zender en op internet.

Sven Blummel was één van de twee gasten in het programma van presentatoren Luuk van Schijndel en René Klomp. Zij spraken met hem over het incident en over hoe het is om uit een echte voetbalfamilie te komen. Sven, Brent en Bjorn Blummel gingen speciaal voor RondOMSport terug naar het veldje waar hun voetballoopbanen begonnen,

Tweede gast was Dick Mandemaker van de Sportraad Meierijstad. Die ontstond na een een fusie van de sportraden van Sint-Oedenrode, Schijndel en Veghel. Op 29 april wordt onder auspiciën van die raad de eerste Meierijse Sport Award-uitreiking gehouden. Mandemaker vertelt daar alles over.

Vast onderdeel van het nieuwe sportprogramma is de rubriek "Onze Club".  Hans en Harold Hultermans stellen tafeltennisvereniging Schijndel voor.