Boe!F: laatste repetities nieuwe sprookjesmusical van Kleintje BMT

zaterdag 11 mei 2019 22:27
SCHIJNDEL - De laatste puntjes op de spreekwoordelijke “i” zetten dat deden de jonge spelers van kleintje BMT vandaag. Het verhaal van BoeiF begint al echt vorm te krijgen, over een weekje betreden ze het podium van de Blauwe Kei in Veghel. Een nieuwe productie op de planken zetten is altijd spannend maar regisseur Caresse Donks heeft er alle vertrouwen in dat het goed komt.
“Omdat de liefde van mijn leven is afgepakt wil ik eigenlijk wraak nemen”, aldus Pieter Ooms die de rol van BoeiF speelt.

BoeiF de Musical
Boe!F de Musical gaat over het verlangen om gezien te worden om wie je werkelijk bent. Boef werd vroeger gepest doordat hij er anders uitzag dan de rest: een mafkees met gek haar en een puffertje, want hij heeft ook nog eens astma. De enige die hem zag staan was Roodkapje, maar ook zij liet hem in de steek. Boef besluit daarom de gemeenste van allemaal te worden. Niet langer de mafkees, maar degene die ervoor zal zorgen dat ál het geluk voor eeuwig verdwijnt. Maar is dat wel wat hij echt wil? Of wil hij dat ze hem een kans geven? Een tweede kans om te laten zien wie hij werkelijk is?

Boe!F is op zaterdag 18 (avond) en zondag 19 mei (middag) te zien in Theater De Blauwe Kei te Veghel en op zaterdag 1 (avond) en zondag 2 juni (middag) in Theater De Enck in Oirschot. Kaarten zijn te koop via de theaters of de website van Het Brabants Muziek-Theater: www.brabantsmuziektheater.nl.