Bibliotheken Meierijstad starten met Boekenpraat

donderdag 14 februari 2019 20:43
SCHIJNDEL - Drie enthousiaste medewerkers van Bibliotheek Meierijstad zijn afgelopen week gestart met Boekenpraat. In Boekenpraat worden onder het genot van een kopje koffie op de locaties Veghel, Schijndel en Sint-Oedenrode eens per twee maanden een aantal nieuw verschenen boeken besproken.
Boekenpraat
Met Boekenpraat geeft de Bibliotheek lezers gericht advies en achtergrondinformatie in een ongedwongen sfeer. Iedereen die graag leest is van harte welkom. Nadat afgelopen donderdag in bibliotheek Sint-Oedenrode is gestart met Boekenpraat was het precies een week later de beurt aan de bibliotheken in Veghel en Schijndel. Thrillers, romans, psychologische romans, informatieboeken: verschillende genres komen aan bod. Ook aan tips van collega's en klanten wordt aandacht besteed. Deelnemers waren na afloop enthousiast over dit initiatief van de Bibliotheek. "Ik vond het geweldig. Het is leuk om tips te krijgen van nieuwe en andere boeken dan je gewend bent om te lezen."

Boekenpraat gemist?
Op donderdag 11 april is er weer een boekenpraat. Van 14:00 tot 15:00 uur in bibliotheek Sint-Oedenrode en op donderdag 18 april van 10:00 tot 11:00 uur in Veghel en van 14:00 tot 15:00 uur in de bibliotheek Schijndel.