BakkieKoffie opent in Schijndel: “We gaan nu echt beginnen”

dinsdag 14 mei 2019 13:42

SCHIJNDEL- Koffiebar BakkieKoffie in Schijndel opent vrijdag 17 mei officieel haar deuren. De zaak aan Hoofdstraat, heeft de afgelopen twee weken beoordeeld of hun concept aanslaat bij de gasten, en dat is positief ontvangen.

Op 3 mei is de koffiebar opengegaan om het concept te gaan testen. Gasten hebben naar aanleiding van hun bezoek een formulier ingevuld van hun bevindingen. De resultaten hebben ertoe geleid dat de Bakkiekoffie doorgaat met het concept.

Testweken
Vanaf 3 mei hebben gasten al de sfeer van de koffiebar kunnen proeven. “Dit zijn voor ons testweken geweest, we hebben ons concept waar we het afgelopen jaar aan hebben gewerkt kunnen testen. Vrijdag gaan we echt beginnen”, zegt Jolanda Baan-Veerkamp, eigenaresse Bakkiekoffie Schijndel.

Op het formulier hebben gasten hun bevindingen kunnen beoordelen met een cijfer. “Uiteindelijk hebben we gemiddeld, van alle gasten die het formulier hebben ingevuld, een 8,7 gescoord. Dat hebben we natuurlijk niet verwacht, dat het concept zo wordt omarmd."

Gastgericht werken
Bij BakkieKoffie staat de gast centraal. “We wil onze gasten het gevoel geven dat er een warme sfeer is en dat ze hier zelfs hun verhaal kwijt kunnen”, zegt Baan-veerkamp. “Natuurlijk komen er ook mensen voor de koffie en voor een hapje, maar de sfeer is het belangrijkste. Daarin willen we onderscheid zijn van anderen.

Voordat de koffiebar geopend wordt, moet er nog wel het een en ander gebeuren. “Wij zijn druk bezig met hoe we het gaan aanpakken en hoe we iedereen gaan ontvangen, zoals de leveranciers en andere genodigden. Zij moeten hetzelfde gevoel krijgen als de gast."