Adi Hasanovic uit Schijndel in Japan: museumbezoek en papier maken

maandag 29 april 2019 09:03
MEIERIJSTAD - Onze OM-radiocollega Adi Hasanovic uit Schijndel studeert sinds kort in Japan internationaal recht. Hij blijft er een half jaar en maakt onregelmatig een vlog voor onze website.
Vandaag aflevering twee waarin Adi en zijn medestudenten kennis maken met een Japans museum. Adi is één van de drie presentatoren van ons vrijdagavondprogramma Lekker SAT. Daarin behandelt hij samen met Stef van Duijnhoven en Tom Berkers onderwerpen gericht op jongeren.

Adi Hasanovic studeert global law aan de Tilburg University. In het kader van die studie gaat hij een half jaar naar Japan. De ouders van Adi komen uit Bosnië, Adi zelf is geboren en getogen in Schijndel. Met de verwondering van een jongeman uit Schijndel stort hij zich in de uurtjes dat hij even niet met zijn neus in de studieboeken heeft te zitten, in het leven van alledag in Japan. Wat is hetzelfde als in Meierijstad, wat doen ze daar heel anders? Dat zijn de vragen die Adi op onregelmatige basis zal proberen te beantwoorden in vlog op de website van Omroep Meierij.