35 jaar Kindervakantiewerk Schijndel: “Mam, wij gaan pas op vakantie als het kampvuur geweest is”

dinsdag 09 juli 2019 19:14
SCHIJNDEL - Kindervakantiewerk Schijndel bestaat dit jaar 35 jaar. Wat begon als klein evenement waarbij kinderen tijdens de bouwvakvakantie bezig werden gehouden met leuke activiteiten, zoals spelletjes, en een bouwdorp is uitgegroeid tot een niet meer weg te denken vakantieweek aan het begin van de zomervakantie. Het oorspronkelijk idee om kinderen die niet op vakantie gingen de kans te geven om toch iets leuks te doen is nog steeds het belangrijkste doel. Medewerkers van het eerste uur Els Zomers en Harold van den Berg, blikken terug op 35 jaar jeugdvakantiewerk.

Jubileumfeest
Op zondag 14 juli is een jubileumfeestje georganiseerd voor alle Schijndelse kinderen, oud vrijwilligers, pappa's en mamma's, opa's en oma's en iedereen die het Jeugdvakantiewerk een warm hart toedraagt.
De KVW zou de KVW niet zijn als er niet weer superleuke activiteiten zouden zijn, zoals allerlei toffe spellen en spannende stormbanen. Ook wordt er gegoocheld en kun je je laten schminken. Deze fantastische dag vastleggen kan ook, want er staat een heuse fotobooth. Voor de ouders is er een gezellig terras waar non-alcoholische drank geschonken wordt. 
Ingang via het Scoutinggebouw aan de Smaldonkstraat 10. Het duurt van 14.00 uur tot 16.30 uur en de toegang is helemaal gratis.