Van den Oetelaar in Schijndel breidt uit om beter paardenstallen te kunnen maken

dinsdag 05 februari 2019 16:47

SCHIJNDEL  -  Het Schijndelse familiebedrijf Van den Oetelaar heeft een tweede vestiging geopend aan de Nobelweg 3 in Schijndel. Dat is tegenover het andere bedrijf van Van den Oetelaar. De uitbreiding was nodig om paardenstallen te kunnen maken.

In 1998 begon Ad van den Oetelaar zijn eenmanszaak Van den Oetelaar Metaal. Wat begon met de constructie van tuintafels en hekwerken, werd al snel uitgebreid met paardenstallen en grotere metaalprojecten. Anno 2019 is een tweede locatie nodig om ruimte te bieden aan de  groei van het Schijndelse familiebedrijf.

Het nieuwe pand aan de Nobelweg

Specialisme
Zoon Rob, die in 2013 in het bedrijf van zijn vader stapte, legt uit waarom uitbreiding nodig was: “Binnen Van den Oetelaar Metaal is het ontwerp, de productie en montage van paardenstallen uitgeroeid tot een specialisme. Zodanig dat we deze tak een eigen plek wilden geven; dat geeft duidelijkheid aan onze klanten”.

Van den Oetelaar hoopt verder te kunnen groeien. “ Maar we blijven wel een echt mkb-bedrijf: nuchter en met beide benen op de grond. We werken dan ook bij voorkeur samen met bedrijven uit de regio. Elkaar onderling de handel gunnen om zo de lokale bedrijvigheid te stimuleren, dat spreekt ons aan”, aldus Rob van den Oetelaar.