Schrijver 'De Moederbanden' signeert boek in Schijndel

donderdag 14 februari 2019 23:05

SCHIJNDEL - Rene den Ouden, schrijver van het aangrijpende boek "De Moederbanden' signeert op 23 februari boeken tijdens een muzikale bijeenkomst in Schijndel. Het boek gaat over het verhaal van de muzikale familie Mathijsens. Nazaten van de familie zullen tijdens die bijeenkomst optreden.

"De Moederbanden" is het verhaal van een muzikale familie die wordt getroffen door een ongeluk waarna het grote zwijgen begint.

In de jaren zestig bloeit in het Schijndelse gezin van fabrieksarbeiders en klompenmakers een uniek vocaal kwartet op. Met hun grote muzikale talent kunnen zij ontsnappen aan die benauwende wereld. Dan sterft plotseling Anne, de alt-mezzo, na een auto-ongeluk. Het mysterieuze ongeluk, waarover in de familie slechts fluisterend wordt gesproken, ontwricht de prille loopbanen van de anderen.

De signeersessie is op 23 februari om 15.30 uur in zaal Centraal van het Tramhuys aan de Hoofdstraat 113 in Schijndel.

LEES OOK: De moederbanden: aangrijpende roman over Schijndelse familie Mathijsens