Inschrijving Carnavalsoptochten 2019 in Kuussegat

woensdag 06 februari 2019 18:03

VEGHEL - Begin maart barst carnaval weer los. Dan trekken ook de Carnavalsoptochten weer door Veghel en kan het publiek langs de route genieten van de grootste optochten in de regio. Om deel te nemen organiseert CV Kuussegatters de centrale inschrijving op zondag 17 februari van 14.00 tot 17.00 uur in café Fellows & Friends op de Markt in Veghel. Ben je niet in gelegenheid  om dan langs te komen, dan kun je via de site het inschrijfformulier downloaden en dit vóór 17 februari inleveren. Op de website www.kuussegatters.nl vind je alle informatie.

Defilé op de Markt

De Jeugdoptocht gaat zaterdag 2 maart om 13.30 uur van start op het Stadhuisplein. Jeugdprins Ties  d’n Urste neemt het defilé dit jaar op de Markt af. De grote optocht op zondag 3 maart start om 13.30 uur bij winkelcentrum De Bunders. Prins Hannes d’n Derde gaat daarin voorop en bij het eindpunt op de Markt neemt hij het defilé af.