CHV Noordkade decor voor La Grande Bouffe

woensdag 06 februari 2019 18:00

VEGHEL - La Grande Bouffe is de nieuwste voorstelling in een reeks succesvolle samenwerkingen tussen philharmonie zuidnederland en Toneelgroep Maastricht. De muzikale theatervoorstelling over gulzigheid, overvloed en mateloosheid wordt op slechts twee locaties in Nederland gespeeld en één daarvan is de Koekbouw op CHV Noordkade. In samenwerking met Theater De Blauwe Kei en Cultuur Haven Veghel is de voorstelling daar op vrijdag 12 april om 20.30 uur te zien.

Voorkennis van klassieke muziek is niet nodig en dat maakt de voorstelling La Grande Bouffe toegankelijk voor een groot publiek. Met food als thema, sluit La Grande Bouffe naadloos aan op de locatie op CHV Noordkade. Het stuk wordt gespeeld in de 100 jaar oude Koekbouw, een ruimte met een lengte van 67 meter waar in het verleden pakken met veekoeken werden opslagen.

Samenspel en enthousiasme

Toneelgroep Maastricht is één van de grote nationale toneelgezelschappen en het stadsgezelschap van Maastricht en philharmonie zuidnederland is hét symfonieorkest van Zuid-Nederland geroemd om kwaliteit, het hechte samenspel en enthousiasme. De voorstelling La Grande Bouffe is tot stand gekomen in samenwerking met Provincie Noord-Brabant, Kunstloc Brabant, MCICIM University Maastricht, CHV Noordkade Veghel en Theater De Blauwe Kei.

Kaarten voor La Grande Bouffe kosten € 18 (inclusief een drankje) en zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, telefonisch via 0413-342555 of aan de theaterkassa op werkdagen tussen 13.00 en 17.00 uur. Meer informatie vindt u op www.blauwekei.nl