Meierijstad Fight Cancer Night zoekt nog 1 vrouwelijke ondernemer

zaterdag 12 januari 2019 15:40

BOERDONK – De organisatie van Meierijstad Fight Cancer Night in Boerdonk is nog op zoek naar 1 vrouwelijke ondernemer die mee wil strijden in het gevecht tegen kanker. Bovendien is er nog ruimte voor 3 mannelijke deelnemers. De Meijerijstad Fight Cancer Night is een evenement waarin ondernemers samen de strijd tegen kanker aanbinden. Net zoals vorig jaar is ook in 2019 gekozen voor Kika en Fight Cancer. Actiepagina’s worden hierbij aangemaakt met als doel zoveel mogelijk geld op te halen.

Het deelnemersveld bestaat momenteel nog uit 11 mannen en 1 vrouw. Een oneven aantal en een gevecht tussen man en vrouw is natuurlijk niet echt leuk. Het zou daarom leuker zijn als nog minimaal 1 man en 1 vrouw zich bij de strijdende ondernemers willen aansluiten. Voorwaarden voor aanmelding zijn feitelijk: ondernemer of uitkomen namens een bedrijf én niet of nagenoeg géén ervaring met kickboksen.

Waarom Kickboksen?

De associatie met kickboksen is bewust gedaan. Niet alleen word je van de traningen enorm fit maar leef je met je mede-deelnemers ook toe naar een ultieme climax. DE FINALE ! Op zaterdag 17 augustus 2019 staan de boksers tegen elkaar in de ring tijdens een grote finale met echte opkomstmuziek, entertainment en alles wat daarbij hoort. Daarmee gaan de deelnemers letterlijk en figuurlijk het gevecht aan tegen kanker. De avond belooft een groot spektakel te worden. De eerste editie in 2018 is daarvan het bewijs. Zie de impressie op Omroep Meierij via bijgaande link: http://www.omroepmeierij.nl/2018/08/meierijstad-fight-cancer-night-2/

Trainingen

De deelnemende ondernemers moet natuurlijk goed getraind de ring in. Op maandag 4 februari is de start van het trainingsprogramma. Vervolgens is er elke zaterdag een gezamenlijke training bij Meliani Fight & Fitness in Veghel. Men kan aan alle vrije trainingen deelnemen, maar ook personal training is mogelijk.

Meer info?

Check de website www.fightcancernight.nl. Daar vind je alle informatie en een actueel overzicht van de deelnemers tot nu toe. Stuur voor meer specifieke informatie een e-mail naar info@fightcancernight.nl