Kuussegat heeft nieuwe Jeugdprins: Ties d'n Urste

Lot Vissers en Luuk Schouten Jeugd Boerenbruidspaar en Marie-José Keurlings Verdienstelijk Veghelaar

zaterdag 12 januari 2019 17:16

VEGHEL – Ties de Bie is tijdens de Jeugdhofzitting op zaterdag 12 januari in een spectaculaire act onthuld als Prins Ties d’n Urste, de nieuwe Jeugdprins 2019 van Jong Kuussegat. Samen met zijn Adjudanten Tijs Robben en Jesse Hoes en Hofnar Lars Ketelaars gaat hij er een supergave carnaval van maken! Ties heeft enorm veel zin in carnaval: “Ik hoop jullie te zien bij de optochten, het Kindermatinee of het MegaKuussebal in sporthal de Bunders. Alaaf!!”.

Jeugd Boerenbruidspaar

Tijdens dezelfde Jeugdhofzitting zijn Lot Vissers en Luuk Schouten onthuld als het Jeugd Boerenbruidspaar van 2019. Net als de nieuwe prins en zijn adjudanten hebben ook Lot en Luuk zin in de komende carnaval. Op dinsdag 5 maart worden ze ‘Vrienden voor het leven’. Zij vinden het erg leuk als iedereen dan op hun feestje komt om dit samen met hen te vieren. De receptie is van 14.00 tot 16. 30 uur.

Verdienstelijk Veghelaar

Ieder jaar huldigt de Jeugdprins van Kuussegat een vrijwilliger die zich bijzonder voor de Veghelse jeugd heeft ingespannen. Dit keer is Marie-José Keurlings benoemd als ‘Verdienstelijk Veghelaar in de orde van Jong Kuussevel 2019’. Zij verdient dit eerbetoon omdat zij op verschillende terreinen al jarenlang met een inspirerend en warm hart samenwerkt met jongeren.