Kaartverkoop MegaKuussebal en KinderMatinee

donderdag 17 januari 2019 18:24

VEGHEL – Ook dit jaar organiseert de Jeugdcommissie van CV de Kuussegatters weer het MegaKuussebal voor kinderen van groep 7 van de basisscholen tot en met 15 jaar. Zaterdag 2, maandag 4 en dinsdag 5 maart 2019 is sporthal de Bunders omgetoverd tot een echt ‘feestpaleis’. Dit paleis opent zijn deuren om 19.00 uur. Deze blijven tijdens het feest gesloten tot 22.00 uur. Vanaf dat tijdstip kunnen de kinderen tot 22.30 uur weer worden opgehaald. Kinderen mogen alleen eerder weg als ze opgehaald worden door de ouders.

Kaarten voor het MegaKuussebal kosten aan de deur 4 euro per dag. Vanaf vrijdag 18 januari zijn ‘de 3-dagenkaarten’ te koop voor 10 euro per stuk bij Intertoys (Molenwieken 23; graag contant betalen), Knuvers Schoenen (De Bunders 148) en Het UITpunt (Markt 1). Alle entreeprijzen zijn inclusief garderobe.

‘Spelletjespret’

Dinsdag 5 maart vindt het KinderMatinee plaats. Dit spellenfestijn jaar in sporthal De Bunders start om 13.30 uur en duurt tot 17.00 uur. Kinderen vanaf 2 tot en met 10 jaar kunnen deze middag veel spelletjes spelen. Daarnaast kunnen zij ook geschminkt worden of zichzelf mooi maken met een echte glittertattoo. Met een volle spelletjeskaart verdient men een lampion verdienen of iets lekkers. De lampion is weer bruikbaar tijdens de lampionoptocht die ’s avonds plaatsvindt voor de Kuusverbranding. Een spelletjeskaart kost 3 euro.