Kaartverkoop Boerenbruiloft van start

dinsdag 15 januari 2019 09:24

VEGHEL - Traditiegetrouw wordt op carnavalsdinsdag (dit jaar op 5 maart) de Boerenbruiloft gehouden. Carnavalsvierders die dit festijn niet willen missen kunnen vanaf dinsdag 22 januari hiervoor kaarten kopen bij het UITpunt op de Markt in Veghel. Het aanstaande Boerenbruidspaar Jan en Margriet van der Linden met hun getuigen Mari en Clementine de Koning kijken uit naar het feest. En datzelfde geldt voor het Jeugdboerenbruidspaar Lot Vissers en Luuk Schouten, die tijdens de Jeugdhofzitting op 12 januarizijn onthuld.

De Boerenbruiloft begint die dag om 10.00 uur in de Keizersdrôme op de Markt. Vandaar trekt de stoet om 10.30 uur naar de Noordkade. D’n Vleeghel staat daar klaar om mee te proosten, de bezwaren tegen de ‘onechtverbintenis’ zijn grappig én de goed verzorgde lunch is lekker. Voor de jeugd is er een apart feestje, want dat het Jeugdboerenbruidspaar ‘Vrienden voor het leven’ wordt mag gevierd worden. Na het officiële gedeelte kan iedereen tijdens receptie vanaf 14.00 uur de beide bruidsparen feliciteren. De receptie vindt plaats in de Podiumzaal op de Noordkade en is vrij toegankelijk.

Info kaartverkoop

Entreekaarten voor volwassen kosten  € 12,50, voor de jeugd € 6,50. De Boerenbruiloft is de laatste jaren drukbezocht. Daarom is het verstandig op tijd kaarten te kopen.