Tekst-tv

Samen met de website is tekst-tv de actueelste informatiebron van Omroep Meierij. Op tekst-tv is onder andere ruimte gereserveerd voor gemeentelijke informatie, aankondiging van evenementen en politieberichten. Daarnaast is het ook een unieke manier voor bedrijven, verenigingen, organisaties en particulieren om mededelingen te publiceren met de kijkers in Meierijstad als doelgroep.

Bedrijven
Door de hoge kijkcijfers is het plaatsen van een reclamepagina op Omroep Meierij tekst-tv zeer effectief en de reclametarieven hiervoor zijn in vergelijking met andere media zeer gunstig. Bovendien geldt een bijzonder aantrekkelijk tarief tijdens de kerstdagen en voor het plaatsen van nieuwjaarswensen. Neem contact op met onze omroep om te bekijken welke mogelijkheden er zijn: reclame@omroepmeierij.nl.

Verenigingen en organisaties
Voor (sport-)verenigingen en non-profit organisaties is het mogelijk om op tekst-tv GRATIS mededelingen (eventueel met foto) te plaatsen of evenementen aan te kondigen. Zorg er wel voor, dat deze mededeling ruim op tijd bij onze redactie bekend is. Ook evenementen zijn welkom op redactie@omroepmeierij.nl.