TV Bingo

TV Bingo is en blijft het leukste, gezelligste en populairste tv-spelletje van de lokale omroep!Logo Tv Bingo

Elke donderdagavond vanaf 20:30 uur wordt het programma live bij Omroep Meierij TV uitgezonden. Elke week maakt u kans op de standaard geldprijzen die regelmatig worden aangevuld met extra prijzen. Ook maakt u elke week kans op het winnen van de ‘Jackpot’ die maar liefst kan oplopen tot 300 euro extra bovenop de standaard bingoprijs. Door het beperkte aantal deelnemers per week is er meer kans om te winnen dan bij een landelijke bingo of loterij.

Koop TV Bingokaarten, kijk, speel mee en win!!!

Onze verkoopadressen
De officiële setjes TV Bingokaarten zijn uitsluitend verkrijgbaar tot minimaal één dag voor de uitzending bij de volgende verkoopadressen in Schijndel:

Albert Heijn in de Molenstraat
PLUS Eijkemans in de Hoofdstraat
Tabaktief Van Roessel in de Hoofdstraat
SPAR Heeren in de Papaverstraat

Met veel dank aan onze verkoopadressen!

Last minute kunnen er nog tot een uur voor de uitzending TV Bingokaarten gekocht worden bij:
Omroep Meierij studiolocatie ’t Spectrum aan de Steeg

Uw eigen activiteiten
Organiseer je zelf, jouw vereniging of organisatie een (niet-commercieel) evenement of activiteit, dan kun je tijdens de uitzending GRATIS een oproep of melding plaatsen. Stuur de juiste informatie op tijd per e-mail naar tvbingo@omroepmeierij.nl. Tijdens de uitzending wordt het evenement, de activiteit of oproep GRATIS onder de aandacht gebracht. Vergeet niet te vermelden op welke donderdagavond het bericht mag worden gepresenteerd. Ook commercieel adverteren met een billboard (reclamepagina voor en/of na het programma) of een tv-commercial behoort tot de mogelijkheden. Meer informatie over het adverteren bij de omroep van Meierijstad staat op onze website bij Adverteren.Rondleiding LOS 4

Uitzending gemist?
Heb je een uitzending van TV Bingo gemist? Geen paniek! De uitslagen van TV Bingo staan direct na de uitzending op onze website, na een dag op Tekst-tv en na een week in De MooiSchijndel Krant.

Gewonnen prijzen zijn tot één jaar na trekking opeisbaar bij de organiserende partijen. Zorg in dat geval dat je de winnende TV Bingokaart altijd kunt tonen. Door een beperkt aantal deelnemers per week maakt u elke week opnieuw veel kans om een prijs te winnen.

TV Bingo heeft ook een eigen Facebookpagina en Twitteraccount. Like en volg TV Bingo!

Elke week veel kans op dat beetje geluk bij TV Bingo!

Klik hier om direct naar de uitslagen te gaan