TV

Omroep Meierij telt meer dan zestig enthousiaste omroepmedewerkers voor het maken van lokale televisie. Zij zetten zich in voor de wekelijkse journaalitems, live tv-programma’s, zoals TV Bingo en zorgen dat u thuis de gebeurtenissen en evenementen in Meierijstad kunt beleven en herbeleven.afstandbediening
Wat dacht u bijvoorbeeld van de jaarlijks terugkerende registraties van de carnavalsoptochten, concerten, grote en kleinere evenementen, de jaarmarkten en activiteiten door het verenigingsleven. Het aanbod kent een grote variëteit en nieuwe ideeën voor tv-programma’s zijn er volop. Om de live tv-programma’s, registraties en nieuwe ideeën te realiseren en te continueren zijn nieuwe omroepcollega’s altijd van harte welkom!

De eigen tv-studio is voorzien van professionele opname- en uitzendfaciliteiten. De studio is uitgerust met een professioneel tv-lichtplan, een ‘schitterend’ decor, een chromakey-screen en semi-professionele camera’s. Onze cameramensen kunnen worden aangestuurd door de floormanager in de studio en vanuit de luxe regiekamer met geavanceerde registratie- en meetapparatuur. In een aparte editsuite zitten de video-editors reportages en programma’s samen te stellen en te editen. Vanuit de goed ingerichte regiekamer wordt het beeld en geluid via de bekende digitale netwerken en een analoog netwerk in de Meierijstadse woonkamers gebracht.

Vind je het leuk om met een camera op pad te gaan of vind je geluidstechniek bij televisie interessant, heb je een aardige ‘babbel’ of ben je nieuwsgierig en zoek je graag dingen uit? Dan ben jij bij de lokale televisie van harte welkom! Vul het online formulier in en wij nemen contact met je op voor een gesprek en een rondleiding in de studio. Word ook medewerker bij Omroep Meierij en bepaal samen met ons het beeld en geluid van Meierijstad!

Waar vind je het Omroep Meierij tv-kanaal?

Ziggo (analoog): 480 MHZ
KPN digitaal kanaal 1333
Telfort digitaal kanaal 296 of 2151