OMTime

OMTime is elke zaterdag tussen 10.00 uur en 12.00 uur te beluisteren bij omroep Meierij.
OMTime staat natuurlijk voor Omroep Meierij Tijd, want het is nu eindelijk zo ver dat de jonge Omroep Meierij tijd krijgt om zich te presenteren aan het publiek. Maar het is, met een kwinkslag, ook een afkorting voor One More Time (nog één keer). Dit slaat op de muziek die gedraaid wordt.
Een vrolijk programma vol herkenbare muziek uit het verleden waarbij iedereen wel een herinnering heeft.

Dit alles zal afgewisseld worden met items uit de streek, een agenda met uit tips, en de herinnering van een luisteraar bij een bepaald lied.
Tevens het item “Dijk van een plaat”. Dit laatste is weer een knipoog naar Rinie van Dijk, de presentator van het programma. Rinie heeft in het verleden jarenlang een succesvolle Drive-In discotheek gehad en heeft ook ervaring opgedaan bij een andere lokale omroep.

Rinie: “Ik heb er echt zin in en ik ben heel benieuwd welke herinneringen de luisteraars hebben bij de muziek uit het verleden. Dat is wel de stijl die ik graag wil voor mijn programma. Zie het een beetje als de arbeidsvitamine. Hierin is alle muziek mogelijk. Het moet de muziek zijn waarbij je niet stil kunt blijven zitten, je met je voet of vingers mee zitten tikken of gewoon mee neuriën”.

Daarom een oproep aan iedereen dus. Wil je graag die ene plaat nog een keer horen waar je een speciale herinnering aan hebt en wil je dat met ons delen? Laat dan weten wat die herinnering is via rinielive@gmail.com.
Indien gewenst, mag je zelfs live in de uitzending je verhaal vertellen. Geef dan wel je telefoonnummer op.

Zijn er optredens van bands, orkesten of artiesten? Andere activiteiten of tips voor de agenda?
Heb je misschien een item dat in aanmerking komt voor een live interview?
Stuur het naar omtime@omroepmeierij.nl en we zullen er zeker aandacht aan besteden.

Rinie: “Ik hoop dat er veel reacties komen en dat ik samen met de luisteraars een leuk interactief programma kan maken. Dan zorg ik met mijn muziek dat iedereen met een glimlach en een goed humeur het weekend door gaat”.

 

Uitzending Gemist: