Adverteren

Adverteren via de lokale media, zoals de radio, televisie, tekst-tv en de website van Omroep Meierij is effectief, duurzaam én uiterst voordelig! Het biedt elke ondernemer de gelegenheid zijn artikelen en diensten onder de aandacht te brengen van potentiële afnemers in heel Meierijstad en in de regio. Het zal zeker een bijdrage leveren aan een toenemende naamsbekendheid van uw bedrijf of organisatie.

Omroep Meierij biedt u de gelegenheid om tegen zeer aantrekkelijke tarieven te adverteren. Eventueel kan ondersteuning worden geboden bij het vervaardigen van de uitingen in de vorm van een radiocommercial, tv-commercial, tekst-tv-pagina of tv-billboard.

Voor Omroep Meierij is het uitzenden van reclameboodschappen een belangrijke inkomstenbron. Adverteerders vinden het belangrijk dat hun artikelen of organisatie op een professionele wijze wordt belicht. In nauw overleg maakt Omroep Meierij graag een goede reclameboodschap voor elk bedrijf.

Een pagina op tekst-tv, een commercial in het reclameblok op tv en/of radio, een advertentie op de website zijn standaard. Daarnaast bestaan nog veel meer mogelijkheden. Neem gerust eens contact op met Gerry van Gerwen of Theo Wouters. Zij doen beslist een interessant aanbod…

Vraag naar de mogelijkheden op reclame@omroepmeierij.nl