Skate-lessen op de Noordkade in Veghel

ZIJTAART – Skatevereniging Fun on Wheels start eind januari 2019 met lessen voor enthousiastelingen (18+) die samen de skate-sport willen beoefenen. Deze lessen worden gegeven in één van de overdekte hallen op de Noordkade in Veghel. De betonnen ondergrond is volgens Inge van Liempd van Fun on Wheels ideaal om de skatetechnieken aan te leren. “Diverse nieuwe leden hebben zich hiervoor al bij ons aangemeld, maar we starten het liefst met een groep van meer dan 10 personen”, aldus Van Liempd.

Fun on Wheels organiseert gedurende het jaar skate-weekenden in binnen-en buitenland  en daarnaast ook nog en daarnaast ook nog enkele niet-skate-evenementen waaraan de hele familie kan deelnemen. Wie zin heeft om mee te skaten kan zich aanmelden door een e-mail te sturen naar:  m.b.wouters@home.nl  of door het contactformulier in te vullen op de website www.fun-on-wheels.nl

 

You may also like...

%d bloggers liken dit: