Ouderen genieten van smartlappenkoor bij Winterpark Schijndel

SCHIJNDEL – Het was vanmiddag, donderdag 3 januari druk en gezellig in het Winterpark Schijndel. Terwijl buiten de kinderen schaatsten konden ouderen binnen genieten van een middag met gratis drank, chocoladebollen en hapjes. Daarbij opgeteld muziek van het smartlappenkoor en de middag kon niet meer stuk.

Ouderenmiddag
De middag werd aan de ouderen aangeboden door het Winterpark Schijndel. Robert van den Brand was blij met de hoge opkomst. Zo’n 150 ouderen hadden de moeite genomen om naar het Winterpark te komen terwijl er was gerekend op circa 100 personen. Voor diegenen die geen vervoer hadden zorgde het Winterpark dat men gratis werd opgehaald en weer thuis werd gebracht. De 150 aanwezigen kregen geen spijt van hun komst. Terwijl het Smartlappenkoor voor de sfeer zorgde brachten vrijwilligers van het Winterpark koffie/thee met iets lekkers en andere drankjes rond. Ook aan het aloude ‘advocaatje’ was gedacht. Een geslaagde middag vond ook wethouder Eus Witlox “Ik vind dit geweldig. Het Winterpark heeft een ‘Foute Bingo’ gehouden, daarbij hebben ze wat geld over gehouden. Vorig jaar is dit aan ’t Vincentje geschonken terwijl ze dit jaar deze oudermiddag hebben georganiseerd. Dat is toch prachtig!”

You may also like...

%d bloggers liken dit: