Optredens van StukTV en DJ Bootygo tijdens Full Moon Party 0.0

VEGHEL – Tijdens carnaval in Veghel organiseert CV De Kuussegatters, net zoals in de afgelopen vijf jaar, een alcoholvrij megafeest voor de jeugd van 13 tot en met 17 jaar. Deze Full Moon Party vindt vrijdag 1 maart 2019 plaats. Dit jaar komen twee topartiesten naar de Keizersdrôme op de Markt, te weten de mannen van StukTV en DJ Bootygo. Deze laatste draait volgens de organisatie het dak eraf. Dinsdag 15 januari start hiervoor de vrije kaartverkoop. Zorg dat je er op tijd bij bent. Jeugdleden van C.V. de Kuussegatters krijgen korting op hun kaart.   

Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens zijn de 3 mannen van StukTV, het mega-succesvolle YouTube-kanaal met meer dan 2 miljoen abonnees. Maar StukTV is méér dan alleen afleveringen op YouTube. Ze hebben hun eigen platenlabel en als DJ breken ze alle clubs, kroegen,  zalen en evenementen met hun eigen muziek tot de grond toe af. DJ Bootygo draait heerlijke ‘guilty pleasures’ in een moombahton-jasje. Hij is op veel feesten en festivals – wat dacht je van Festyland – een graag geziene DJ, met veel energie die hij graag met jullie deelt.

Kaartverkoop

Kaartjes à 10 Euro (inclusief garderobe & consumptie) zijn vanaf dinsdag 15 januari verkrijgbaar bij het UITpunt, Outfit en Boekhandel Schellen. Mochten er op 1 maart kaarten over zijn dan zijn deze voor 12,50 euro te koop aan de deur.

Korting

Jeugdleden van CV de Kuussegatters hebben voordeel van hun lidmaatschap. Ben je jeugdlid dan krijg je bij Outfit vanaf 15 januari 2,50 euro korting op je kaartje en betaal je dus 7,50 in plaats van 10 euro. Wie nulid wordt, profiteert meteen van de voordelen. Op www.kuussegatters.nl staat onder ‘Lid worden’ alle informatie over het jeugdlidmaatschap.

You may also like...

%d bloggers liken dit: