Kindertheater: In de kelder staat een huis

SCHIJNDEL – In de kelder staat een huis is een theater voorstelling voor iedereen vanaf 2 jaar over vriendschap in je eentje.

Een avontuurlijke muis droomt in haar kelder weg over wie er allemaal in de theepot woont en giechelt om de schaduw van haar eigen staart. Een voorstelling over je fantasie de vrije loop laten en het ontstaan van een nieuwe eigen wereld. Met je fantasie hoef je immers nooit alleen te zijn.

Woezel en Pip
De voorstelling is bedacht en wordt gespeeld door Marlijn Coetsier (Tg Winterberg), die ook de poppen heeft gemaakt. De regie is van Rob Vriens.

Marlyn Coetsier bespeelt ook de poppen Pip en Buurpoes in de televisieserie Woezel en Pip. Tg Winterberg maakt energieke en poëtische voorstellingen vol krachtige beelden met poppen, objecten en acteurs.

Bij de voorstelling verschijnt het gelijknamige boek ”In de kelder staat een huis”, geschreven door Mark Haayema en geïllustreerd door Job van Gelder. Het boek is na iedere voorstelling te koop.

Reserveren
De voorstelling is georganiseerd door Stichting KEG Schijndel en speelt op zondag 13 januari om 14.00 uur en om 15.30 uur in’t Spectrum, Steeg 9 in Schijndel.

Kaarten zijn €7,- en zijn te reserveren via kegtheater@gmail.com.

 

 

You may also like...

%d bloggers liken dit: