Jeugdprinses en adjudant Carnaval 2019 in Schorsbos bekend

Jeugprinses Elvera van Kronenburg en Adjudant Bart van Gerwen

SCHIJNDEL – Tijdens de overhandiging van een lespakket voor de jeugd in Schorsbos werden ook de Jeugdprinses en adjudant bekend gemaakt. Jeugdprinses Carnaval is Elvera van Kronenburg. Haar adjudant is Bart van Gerwen. Elvera had haar benoeming tot het laatste moment geheim kunnen gehouden. Haar klasgenootjes waren zichtbaar verrast toen zij naar voren werd geroepen voor haar benoeming. Elvera zei wel wat zenuwachtig te zijn voor de eerste woorden die ze in het openbaar moest spreken, maar het ging haar goed af. De kinderen kwamen als vanzelf in beweging toen het nieuwe Jeugd Carnavalslied van Schorsbos ‘Dans, zwaai, spring en draai’ werd gepresenteerd. Het lied is onderdeel van de leskist.

 

You may also like...

%d bloggers liken dit: