Interview met Nathalie Schulten in 55 Plusshow over Kaartenactie

MEIERIJSTAD – Nathalie Schulten uit Veghel is zondagavond te horen in het radioprogramma de 55 Plusshow op Omroep Meierij. De 16-jarige Nathalie tekent zelf (wens)kaarten en kwam op het idee om voor elke verkochte kaart één exemplaar naar een eenzame oudere te laten sturen. Zij deed dit in samenwerking met Esther de Bie van ONS Welzijn. Zo vonden vele ouderen rond de Kerstdagen onverwachts toch een kaartje op hun deurmat. 

Ook Huberdine van Dinther, ouderenadviseur bij seniorenvereniging WijNu komt in de uitzending. Haar verhaal gaat over de veranderingen in de langdurende zorg per 1 januari 2019. Op maandag 4 februari organiseert zij samen met haar collega Harry Kalis een voorlichtingsmiddag.

Overige onderwerpen:

Het Meierijs Verhaal door Antoon Buiting, Dinah van Hees van Schrijverscollectief Meierijstad leest een gedicht voor, het Brabants Kwartierke, de Top 3 van 13 januari 1965, nieuws en informatie voor senioren. De muziek komt uit de jaren ’60, ’70 en ’80. Hebt u zelf informatie? Stuur die naar: 55plusshow@omroepmeierij.nl

Luister zondagavond van 20.00 – 22.00 uur naar de 55 Plusshow op Omroep Meierij Radio!Voor meer informatie over de 55 Plusshow ga je naar: http://www.omroepmeierij.nl/radio/radioprogrammas/55plusshow/

You may also like...

%d bloggers liken dit: