Hart voor Schijndel heeft liever leverworst

 

Hart voor Schijndel heeft liever leverworst

MEIERIJSTAD – Politieke Partij Hart voor Schijndel heeft liever leverworst dan toastjes met zalm. Die toastjes werden geserveerd tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Meierijstad. Dat kan allemaal veel goedkoper denkt Hart voor Schijndel.

 

 

 

 

Drukker en goedkoper
De partij hunkert naar oude tijden toen er nog een receptie in het bestuurscentrum van de voormalige gemeente Schijndel was. “Die waren drukker bezocht en goedkoper”, aldus de politieke partij. Het nieuwe gemeentebestuur huurde een cateraar in. De hapjes waren volgens HvS indrukwekkend, dat waren de Schijndelse aanwezigen niet gewend van vroeger. Maar ze waren ook duur, aldus de partij.

Groene asperges
Op de website schrijft HVS: “Het feestje in Meierijstad kostte ruim tien mille en daar zijn twee raadsleden en een raadscommissielid van Hart medeverantwoordelijk voor – zij waren namens die fractie aanwezig en genoten van de toastjes met zalm, de groene asperges en de droge witte wijn. En cola, want een van ons was de bob”.

De nieuwjaarsreceptie is duurder dan voorheen in Schijndel. Dat komt volgens HvS  niet alleen omdat de nieuwe gemeente nu eenmaal groter is. “Want het nieuwjaarsfeestje in Schijndel trok veel meer bezoekers en die vonden schijfjes leverworst en blokjes jonge kaas prima”, aldus de partij.

Ondernemersverenigingen
In het oude Schijndel betaalden de ondernemers mee, maar die hebben nu hun eigen feestje. HvS stelt voor de samenwerking met de ondernemersverenigingen nieuw leven in te blazen zodat de  nieuwjaarsreceptie goedkoper kan. Bovendien willen ze die receptie elk jaar in een ander dorp houden omdat de partij denkt dat er dan meer mensen komen.

You may also like...

%d bloggers liken dit: