Schijndelse band Baby Blue opnieuw winnaar Populairste Party Band

Schijndelse band Baby Blue (foto: Femke de Schepper)

SCHIJNDEL – “Dat is lekker wakker worden!” zo omschrijft de Schijndelse band Baby Blue op haar Facebookpagina de ochtend nadat ze opnieuw de Party Awards voor Populairste Party Band hebben gewonnen. Met 12,6% van de stemmen kwam de band als beste uit de bus met 30 genomineerden in de categorie Populairste Party Band. Een jaar eerder werden zij tweede en in 2016 eindigde Baby Blue ook als eerste. Het evenement vond op 28 november plaats in Beesd.


Party Awards

De Party Awards zijn in het leven geroepen om de Nederlandse feestartiesten, die wekelijks in horecazaken optreden, een hart onder de riem te steken. Het Nederlandse feestgenre is een ondergeschoven genre in de media zo is te lezen op de website van Party Awards.

Met de Party Awards wil de organisatie dit genre onder de aandacht brengen. De Party Awards zijn opgericht in 2004 tegelijkertijd met het bedrijf RDJ Productions die vanaf het begin af aan verantwoordelijk is voor de organisatie van de Party Awards. In eerste instantie was het de hoofdzaak om een netwerk avond te organiseren voor deejays en artiesten. Later ontstond het idee om Awards uit te reiken, want die waren er niet in de feestgenre.

You may also like...

%d bloggers liken dit: