Lekker winters koken bij SMEK

SCHIJNDEL – De vierde en laatste aflevering van dit seizoen van SMEK (Smullen Met Eerlijke Kost), het kookprogramma van Omroep Meierij staat helemaal in het teken van dewinter! Deze nieuwe aflevering is  vanaf zondag 9 december een week lang te zien op OM TV en deze website!

 

 

Op de mooie locatie van zorghoeve ‘t Binnenveld zijn kinderboekenschrijfster Cathy Buiting en PvdA fractievoorzitter Meierijstad Sikko Oegema te gast.

Samen met de gasten worden er weer heerlijke gerechten gekookt door TV-Kok Leon Twigt met winterse ingrediënten gebaseerd op koken met Fair Trade producten, die voor iedereen makkelijk te maken zijn en waarvan de boodschappen gewoon in de Supermarkt liggen.

Uitzendingen:

9 t/m 16 december om 02:30 – 05:30 – 08:30 – 11:30 – 14:30 – 17:30 – 20:30 – 23:30 uur.

En onthoudt…. SMEK’en mag!!

 

Klik hier voor de frequenties van ons TV Kanaal

You may also like...

%d bloggers liken dit: