Koninklijke onderscheiding Toine Lathouwers

Toine Lathouwers Lid in de Orde van Oranje Nassau

SINT-OEDENRODE – De heer A.J.J. (Toine) Lathouwers (59 jaar) uit Sint-Oedenrode ontving vrijdagavond tijdens de viering van 12 ½ jaar Rooi Hartsafe uit handen van burgemeester van Rooij een koninklijke onderscheiding. Hij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Toine Lathouwers zet zich al vele jaren breed in voor de Rooise gemeenschap. Zijn lijst van verdiensten is indrukwekkend.

 

 

 

Lathouwers is vrijwilliger bij en secretaris (1998-2004) van Wijkvereniging Eerschot; animator van het project “brandgangverlichting” ter vergroting van de veiligheid; coördinator van het Buurt Informatie Netwerk (BIN) in de wijk Eerschot; medeorganisator van het jeu-de-boulestoernooi; lid van de speeltuincommissie; lid van controlerend orgaan voor de lokale Omroep Meierij;  bestuurslid van en vrijwilliger bij dameskorfbalvereniging Concordia en Volleyclub Eerschot.

Lathouwers zet zich vanaf 2006 ook in in bij Rooi Hartsafe en is ook nog lid van de Ledenraad van de Rabobank Sint-Oedenrode/Schijndel.

You may also like...

%d bloggers liken dit: