Er kan weer geschaatst worden in Schijndel

SCHIJNDEL – Dit weekend is het Olijslagers Winterpark op de Markt in Schijndel geopend door wethouder Harry van Rooijen. Dit is alweer de zesde editie van dit evenement. Direct na de opening ging het openingsfeest los met Feest DJ Drace in het Wintercafé. Tot in de late uurtjes kon er geschaatst worden bij het City Management Discoschaatsen. Voor de kinderen op de schaatsbaan was er ook nog gratis chocomel en ranja.

Winterpark
Gedurende vier weken vinden er allerlei activiteiten plaats variërend van curling, een ijshockeytoernooi, spijker slaan, een pubquiz tot een knutselmiddag voor de kinderen. Zondag 6 januari gaat de schaatsbaan met een knalfeest weer in de ijskast. Meer informatie over het programma is te vinden op www.winterparkschijndel.nl

You may also like...

%d bloggers liken dit: