Ellen Schepens zingt voor Kenia

Ellen Schepens

MARIAHEIDE – Ellen Schepens presenteert een nieuwe cd in Café D’n Brouwer in Mariaheide. De opbrengst van de nieuwe CD komt geheel ten goede aan stichting Medical3T. Een stichting die zich inzet voor EHBO lessen in Kenia.

De CD met 19 covers bevat een greep uit het repertoire dat Ellen in de afgelopen 15 jaar heeft opgebouwd.

 

“Ik vind een heleboel muziekstijlen leuk en heb mijn favoriete liedjes verzameld op één CD”, aldus Ellen. Een groot deel van de liedjes wordt op 12 januari door Ellen gezongen. De avond zal worden gepresenteerd door Rob Govers.

“Met het geven van EHBO lessen hopen wij de medische basiskennis te vergroten en bij te dragen aan de preventie van ernstige ziekten en ongevallen”, aldus Ellen Schepens oprichter van de stichting.

Zangvereniging La Vita en zanggroep Spirit uit Mariaheide treden ook op en vanuit Dreumel komt Talentenbureau Oké naar Mariaheide om het programma aan te vullen. De avond wordt afgesloten door Kees Caspers uit Uden.

 

You may also like...

%d bloggers liken dit: