Klanten kunnen over drie maanden boodschappen doen bij de Lidl in Sint-Oedenrode

Maquette Lidl Sint-Oedenrode
(Foto: Ban Bouw)

SINT-OEDENRODE – Na jaren van discussie én overleg met onder anderen omwonenden over de grootte, aanvoerroutes en parkeerplaatsen vordert de bouw van de nieuwe vestiging van Lidl aan de Boskantseweg in Sint-Oedenrode nu gestaag. Inmiddels is het gebouw wind- en waterdicht en is de bestrating bijna klaar.

Nieuwbouw Lidl: Vloeren worden gelegd
(Foto: Ban Bouw)

Binnen zijn de bouwvakkers bezig met de vloeren en de kabelgoten. Er wordt op een duurzame wijze gebouwd. Woordvoerder Robin Verberne van bouwer Ban Bouw zegt dat de werkzaamheden volgens de planning verlopen. Dat betekent dat het gebouw de eerste week van februari wordt opgeleverd. De woordvoerder verwacht dat twee tot drie weken later de klanten al hun boodschappen kunnen doen.

You may also like...

%d bloggers liken dit: