Veghelse Toneel Publieksprijs gewonnen door Het Volk

VEGHEL – Toneelgroep Het Volk is met het cijfer 9,4 winnaar geworden van de Publieksprijs 2017-2018 van de Blauwe Kei. De Haarlemse Toneelgroep ontving deze waardering voor hun voorstelling ‘De God Van De Slachting’. Een zeer humoristisch stuk waarin een diplomatiek gesprek van twee echtparen over een conflict tussen hun kinderen zich ontpopt tot een ruzie waarin de beschaving ver te zoeken is. Harry Vermeulen en Diana van Huijgevoort van De Blauwe Kei overhandigden de prijs, bestaande uit een oorkonde en 3 beeldjes aan de acteurs van het toneelstuk en impresariaat Kik Productions.

Ieder jaar reikt Theater De Blauwe Kei in Veghel een publieksprijs uit voor de beste toneelvoorstelling van het seizoen. Bezoekers van toneeluitvoeringen konden hiervoor via stemkaarten hun voorkeur uitspreken. Ook in seizoen 2018-2019 kan het publiek in Theater De Blauwe Kei weer genieten van diverse toneelvoorstellingen, die wederom allemaal kans maken op de Veghelse Toneel Publieksprijs. Het gehele programma is te vinden op www.blauwekei.nl.

Foto: Acteurs Minke Kruijver, Wigbolt Kruijver, Karlijn Kruijver, Bert Bunschoten, technicus Hans van Leuven en Harry Vermeulen van De Blauwe Kei (2e van links).

Foto: Harm ten Brink

 

You may also like...

%d bloggers liken dit: